Stafi Ynë

Stafi ynë përbëhet nga profesionistë të licensuar dhe të devotshëm për mësimdhënien!

Stafi ynë

 

Shkolla Jonë

Gjimnazi hapi dyert e tij për herë të parë në korrik të vitit 2007. 

Plot 11 vite eksperiencë në arsim. 

Shkolla Jonë

 

Kurset tona

Kurset tona janë të shumëllojshme në lidhje me: gjuhët e huaja, informatikë, kurse kompjuteri, kurse inxhinierike, etj.

Kurset tona

previous arrow
next arrow

Slider
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Recent_Posts”][/siteorigin_widget]