Kurse programimi

Cmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie!
Kurse intensive në nivelin Beginer (Fillestar) në gjuhët e programimit si më poshtë:

1– Hyrje ne Informatikë -Niveli kushton 20.000 lekë (2 herë në javë /2 orë ) Kursi zgjat 6 javë (gjithësej 12 seanca nga 2 orë secila/2 herë në javë

  • Për persona që duan të bëjnë vetëm disa seanca, 2 orë—2 mijë (2000)

2- HTML/CSS/JAVASCRIPT (Beginer)—- Niveli kushton 20.000 lekë (2 herë në javë /2 orë ) Kursi zgjat 6 javë (gjithësej 12 seanca nga 2 orë secila/2 herë në javë

  • Për persona që duan të bëjnë vetëm disa seanca, 2 orë—2 mijë (2000)

3- Programim ne C++ (Beginer) Niveli kushton 25.000 lekë (2 herë në javë /2 orë ) Kursi zgjat 6 javë (gjithësej 12 seanca nga 2 orë secila/2 herë në javë

  • Për persona që duan të bëjnë vetëm disa seanca, 2 orë— (2500)lekë

4- Programim ne Java (Beginer) Niveli kushton 25.000 lekë (2 herë në javë /2 orë ) Kursi zgjat 6 javë (gjithësej 12 seanca nga 2 orë secila/2 herë në javë

  • Për persona që duan të bëjnë vetëm disa seanca, 2 orë— (2500)lekë

5- Database (Beginer) Niveli kushton 25.000 lekë (2 herë në javë /2 orë ) Kursi zgjat 6 javë (gjithësej 12 seanca nga 2 orë secila/2 herë në javë

  • Për persona që duan të bëjnë vetëm disa seanca, 2 orë— (2500)lekë

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar!

—>Kliko këtu për të na kontaktuar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *