best cryptocurrency to mine right now

[spacer height=”100px”]

Kurse te Gjuhes Angleze ne te gjitha nivelet!

Anglishtja eshte nje nga gjuhet me te kerkuara ne vendin tone. Sot, ne operojme me qindra kurse te suksesshme dhe studente te certifikuar prane nesh. Ofrojme metodat me te mira te mesimdhenies dhe te perceptuarit te gjuhes angleze ne nje kohe shume te shkurter. Perkushtim maksimal nga stafi yne, mesimdhenie cilesore dhe cmimet ekonomike jane ato cfare na bejne ndryshe nga te tjeret!

Kurse intensive në të gjitha nivelet: 3herë në javë/80 min/3 muaj:

->Beginner: 10.000 leke

   ->Elementary: 10.000 lekë

            ->Pre-Intermediate: 11.000 lekë

->Intermediate: 11.000 lekë

             ->Upper-Intermediate: 12.000 lekë

->Advanced: 13.000 lekë

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar!

—Kliko këtu për të na kontaktuar!

[spacer height=”100px”]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]