[spacer height=”100px”]

Cmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie! 

Ne qendren tone perdoren metodat me te avancuara te mesimdhenies. Stafi i perkushtuar dhe i specializuar per mesimdhenie ne Gjuhet e Huaja, mundesojne perthithjen e gjuhes ploteisht tek studenti. Nder metodat me te perdoruara vlen te permendim Tempo, Alter Ego, Grenadine, Adosphere.

Kurse intensive në të gjitha nivelet:

Niveli A1 -> 12.000 leke

Niveli A2 -> 12.000 leke

Niveli B1 -> 12.000 leke

Niveli B2 -> 12.000 leke

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

      Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar ne numrat tane te telefonit !

—>Kliko këtu për të na kontaktuar!

[spacer height=”200px”]

Metoda e përdorur për kursin e Frengjishtes :

->Tempo

     ->Alter Ego

->Grenadine

->Adosphere

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]