custom essay

[spacer height=”100px”]

 Qendra e Kurseve Njuton ofron kurse te Gjuhes Gjermane ne metodat me bashkekohore dhe me cilesore. Stafi i specializuar dhe perkushtimi i tyre eshte maksimal. Prane nesh do te gjeni cmime ekonomike dhe cilesi ne mesimdhenie.

Kurse intensive në të gjitha nivelet:

Niveli A1 (A1.1 +A1.2) -> 13.000 leke

Niveli A2 (A2.1 + A2.2) -> 13.500 leke

Niveli B1 (B1.1 + B1.2) -> 14.000 leke

Niveli B2.1 -> 13.000 leke

Niveli B2.2 -> 13.000 leke

Niveli C1.1 -> 14.000 leke

Niveli C1.2 -> 14.000 leke

 

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar ne numrat tane te telefonit!

–>-Kliko këtu për të na kontaktuar!

[spacer height=”200px”]

Metoda e përdorur për kursin e gjermanishtes:

->Laguna

->Delfin

->Menschen

->Schritte 

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]