best essay writing service

[spacer height=”100px”]

Mesoni Gjuhen Italiane ne menyrat e bashkekohore ne Qndren e Kurseve Njuton. Me nje staf te specializuar dhe me metodat me te njohura te mesimit, do te keni rezultatin qe kerkoni me mesimin e Gjuhes Italiane. 

Cmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie!
Kurse intensive në të gjitha nivelet:

                                                         Niveli A1 -> 11.000 Leke                                                        

Niveli A2 -> 11.000 leke

Niveli B1 -> 11.000 Leke

Niveli B2 -> 11.000 Leke

 Niveli C1 -> 11.000 Leke

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar ne numrat tane te telefonit!

—>Kliko këtu për të na kontaktuar!

[spacer height=”200px”]

Metoda e përdorur për kursin e Italishtes: 

->Progetto Italiano

->Espresso

->Allegro

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]