online grammar checker

[spacer height=”50px”]

Cmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie!
Kurse intensive në të gjitha nivelet:

->Bazat e kompjuterit (10 seanca- 4000 lekë)

->Microsoft Word (8 seanca-3000 lekë)

->Microsoft Excel (8 seanca-3000 lekë)

->Microsoft Power Point (8 seanca-3000 lekë)

->Photoshop (16 seanca-6.500 lekë)

->Kurs Sekretarie (16 seanca-12.000 lekë)

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar!

—>Kliko këtu për të na kontaktuar!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]