Qendra e kurseve Njuton shërben edhe si një ambjent tejet i ngrohtë për të zhvilluar dijet dhe informacionet tuaja!

Tek ne do te gjeni :

  1. Metodat më të suksesshme të mësimdhënies
  2. Një staf të madh mësuesish të specializuar dhe të përzgjedhur
  3. Ambjente mësimore bashkëkohore dhe shumë moderne
  4. Pajisje me certifikatë përkatëse për cdo nivel të kryer
  5. Cmime konkurruese ne treg. 
  6. Orare mesimore paradite dhe pasdite.

–>Regjistrimet kanë filluar prandaj mos hezitoni të na kontaktoni!

previous arrow
next arrow

Slider

 

Rinisin regjistrimet për kurset gjatë sezonit të ri shkollor pranë Qendrës Njuton!

Çmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie!

Kurse intensive ne nivelet    —–>  A1 | A2 | B1 | B2 | C1 | C2

  -> Anglisht

-> Italisht

          – >Gjermanisht

       – >Frengjisht

     – >Spanjisht

                       -> Kurse kompjuteri

                        -> Kurse programimi

                                           ->PËRGATITJE PËR MATURË.

                             *Pajisje me Çertifikatë për cdo nivel.

 

Ne ofrojmë edhe kurse për fëmijë për gjuhën Angleze dhe punojmë me tekstet si më poshtë:

     -> Welcome

->Access

         ->BlockBuster

->Wishes

->Focus

     ->Traveller