[spacer height=”100px”]

Cmime ekonomike dhe cilësi në mësimdhënie!
Kurse intensive në të gjitha nivelet:

Niveli I, II, III– 10.000 lekë.

*Pajisje me certifikatë për cdo nivel të kryer!

OFERTË!! Për cdo dy nivele të kryera të gjuhëve të huaja, kursi i kompjuterit FALAS!

Nxitoni të përfitoni nga ofertat dhe cmimet tona ekonomike, duke na vizituar në qendrën tonë të kursit, ose duke na kontaktuar!

—>Kliko këtu për të na kontaktuar!

[spacer height=”200px”]

Metoda e përdorur për kursin e Spanjishtes:

->Espanol

->Ele

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]